Спортът отнел много неща на Мария Оряшкова, която посреща снощи 

...
Спортът отнел много неща на Мария Оряшкова, която посреща снощи 
Коментари Харесай

Мария Оряшкова в „Черешката” – пълна скръб

Спортът лишил доста неща на Мария Оряшкова, която посреща снощи  компанията не в своя дом, а в жилището на другари. Още първоначално тя разгласи, че не е на ти с готвенето. Живяла дълги години по хотели и лагери и не й се налагало да готви.

35-годишната Оряшкова, която е родом от Челопеч няма половинка до себе си, нито пък деца. И по тази причина кулинарните й умения не са на положително равнище. Въпреки всичко Мария се постара и посрещна гостите си  с лютеница, по домашна рецепта, а за главно метна гювечета с пържоли и наденица като добави варени картофи, а месото постави сурово. За салата предложи туршия от буркан и салата (забележете от чери домати, които не обича) и за десерт сервира печена тиква. Която сервира  с кората.

Незнайно за какво сериозния началник Манчев остана доста впечатлен от представянето на Оряшкова в кухнята. Може би с цел да я насърчи в готвенето.

Зрителите останаха с отворена уста когато Мария бе оценена от другите с 39 точки. Не им се понрави обстоятелството, че я съпоставиха с Мастагарков, който бе няколко съсловия над нея, макар, че е мъж.Само Гатьо се пресрами и й даде деветка. Както домакинята предния ден поряза Благо за десерта, който си изяде до край и разясняват: „ Тия точки са прекомерно доста за това неугледно показване. Добре, че Гатьо не се подлъга да й даде максимума, щеше да е несправедливо. ”

Автор: Бг през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР